понедељак, 25. јануар 2016.

uticaji, spektakl i neka od načela u tumačenjima





uticaj

Uticajni tviteraš utiče na stvari bez većeg uticaja na život. Čim to primete, uticajni novinari prepričavaju uticajnog tviteraša. Odmah potom, on uticajno komentariše.

Tako, utičući i bivajući pod uticajem, uticajni tviteraš provodi svoje dane. Gde je bio, šta je radio? Na jednoj istoj stolici, ne računajući pauze za toalet, kada je zvuk oticanja vode označavao novi uticaj.

spektakl


Bezbrojna masa ljudskih lica je savršena scenografija. Od nje se ne zahteva ništa osim da bude to što jeste - atomizovana na način da svaka glava kao atom nosi svoju minijaturnu masu i specifičnu težinu u svojoj orbiti.

Karte za ovaj spektakl su skuplje od sećanja, njemu je pala cena zbog kretanja na berzi. Sve će se isplatiti samo ako na kraju ispadne kao da početka nije ni bilo, nego je odmah bio kraj. Dok se to ne dogodi, odvija se komedija tragedije.

Dešava se da redari preuzmu režiju. U tom slučaju, obratite se zidu pred sobom; ovo je vreme čudesa, loše je dobro. Dobro je loše.

Postmoderna iz toaleta dobacuje da nema potrebe da joj zahvaljujemo. Konačno, u pravu je. Nema na čemu, ni u kom slučaju.

načelo "4 o" u tumačenju pravila igre



Broj igrača nije ograničen. Trajanje nije određeno. Dozvoljeni i nedozvoljeni potezi nisu razdvojeni.

Kartice sa pravilima pisane su nevidljivim mastilom koje je čitljivo samo u slučaju poravnanja svih planeta Sunčevog sistema, ako ta pojava padne u četvrtak na Lazarevu subotu. Pritom, čitalac sa kartica pravilnika mora da bude kvalifikovani i potvrđeni autor najmanje deset narodnih poslovica ako pritom nema menstruaciju.

Cilj igre biće prepoznat na kraju, koji nema ko da označi na mapi. Igra, za sada, podleže odredbama bioloških zakona kao neprikosnovenog ustrojstva stvari.

Mada, i na biološke zakone može se staviti prigovor otrovom, olovom, omčom ili oštricom. Za sada olovka, ponekad bolje gumicom.

Нема коментара: